Bioresonans Terapi – Bliv testet og se din kropsscanning live.

Bioresonans Komplet Måling sladrer om hvor din krop har brug for hjælp, så du hurtigere kommer i balance, og efterfølgende behandler den dig, så de svage områder styrkes. Jeg kombinerer bioresonans med kost, tilskud samt terahertz terapi.

Du er sikkert blevet henvist, fordi andre har været her. Det er de fleste af mine rygestop klienter nemlig. Det løber fra mund til mund hvor effektiv bioresonans rygestop er.

Gurkemeje dråber – Curcumin

Uanset hvad du døjer med så starter det med oxidativ stress og inflammation i kroppen. Gurkemeje er et unikt flydende kosttilskud, der giver en række potentielle sundhedsfordele. Gurkemeje også kaldet Curcumin på engelsk er en polyphenol med kraftige antiinflammatoriske og antioxidante egenskaber. Det har vist sig at have en positiv effekt på en lang række sundhedsproblemer.

Letoptagelige nanodråber

Curcumin dråberne adskiller sig fra andre gurkemejetilskud på markedet ved at have en øget biotilgængelighed. Det betyder, at kroppen bedre kan optage og udnytte curcuminen i produktet. Dette er opnået ved at bruge en patenteret micellær teknologi, der omslutter curcuminen i små mikroskopiske partikler.

Sådan køber du dråberne

🥰 Bestil 3 flasker med 10% rabat

Bestil dråber

 

🥰Spar endnu mere ved køb af en opstartspakke

Du opnår mellem 40%- 57% rabat, når du vælger en af opstartspakkerne. De er perfekte til personlig opstartsperiode, forretningsbrug eller som familiepakke. Der er 3 opstartspakker, indeholdende forskellige antal flasker og med forskellige % rabat, fra -40% til – 57%.

Opstartspakke Kit 250 indeholdende 4 flasker Nanofy og 5 flasker Cúrcumin Plus: ca. 3.000 kr. (Værdi 5.000 kr.) Perfekt til at komme i gang og styrke kroppen. Familiepakke eller til et forløb.

Bestil dråber

 

✅ Curcumin Plus:

✅ Nanofy:

 

✅ EN SYG KROP MANGLER ENERGI
✅ EN SUND KROP HAR MASSER AF ENERGI
 
Blæs så meget energi ind i din krop som du kan hver dag med ITeraCare for at hæve energien i kroppen, så din krop healer sig selv eller har energi nok til at holde sig selv sund og rask.✨✨✨ Uanset hvilke ubalancer du døjer med, mentalt eller fysisk, så finder du årsagen i lav energi i området. Kombinerer du med bioresonans komplet måling der viser hvor din krop er i ubalance og tilføjer en sund nærende kost, så healer kroppen sig selv over tid.

De 3 vigtigste maskiner du kan  investere i til helbredet og benytte hjemme dagligt til at forebygge, forskønne og heale kroppen med. Send mig en mail for bestilling.

✅ For øget Oxygen i kroppen, drik oxygeneret vand  – OXYGEN SOLUTION – Oxytap
✅ En krop i balance med terahertz frekvenser – du kan lade kroppen op dagligt –  SUNLIGHT SOLUTION – ITeraCare
✅ 30 minutters healing og grounding hver dag –  GROUNDING SOLUTION – ITeraBIO/ ITeraBIO LIte