NÅR DU ER SYG eller VIL FOREBYGGE og HOLDE DIG RASK så er din ALLER VIGTIGSTE opgave at HÆVE dit ANTIOXIDANTniveau.

Det er antioxidanterne der beskytter dig, reparerer dine celler og eliminerer frie radikaler. Det er den måde du bliver rask på, hvis du vel at mærke får NOK ANTIOXIDANTER indenbords i forhold til ødelagte celler og mængden af frie radikaler der cirkulerer i din krop.

Jeg kan godt fortælle dig allerede nu inden du læser videre, – at DER SKAL KÆMPE STORE MÆNGDER ANTIOXIDANTER til.

Dem kan du få på flere måder.

Blandt andet via din kost og via Lifewave Plastre.

Patienter med reumatoid arthritis har lavere niveauer af glutathion end den brede offentlighed. At øge glutathion niveauet kan hjælpe patienter med leddegigt udrense giftstoffer fra kroppen.

Glutathion spiller en vigtig rolle i at inaktivere toksiske stoffer.

Hvordan?

Din krop “håndjerns” låser toksiner til en glutathion chaperone gennem en proces kaldet konjugation. Adskillige glutathion indeholdende enzymer er involveret.

Kroppen udskiller derefter toksinet lænket til glutathion ud af kroppen som regel via nyrerne og urinen.

Du har brug for en konstant forsyning af glutathion.

Desværre er glutathion kosttilskud der indtages oralt ikke i stand til at øge glutathion særlig højt i blodet, da de optages rigtig dårligt. Så spar dine penge på det.

Fødevarer der er byggesten for Glutathion

Glutathion indeholder følgende 3 aminosyrer bundet sammen: Glutaminsyre-cystein – glycin.

Cystein er den vigtigste af disse 3 aminosyrer. Så ved at spise fødevarer, der er rige på cystein, en svovlholdig aminosyre, bidrager du til at øge dine niveauer af glutathion.

Fødevarer, der indeholder høje niveauer af svovlholdige aminosyrer omfatter æg, hvidløg, løg og friske uforarbejdet kød.

Nogle fødevarer, fx. rå gedemælk (valle) er forholdsvis høj kilde til glutathion og synes at absorberes let.

Flere fødevarer øger glutathion niveauet.
For eksempel, broccoli, rosenkål, kål og blomkål indeholder alle cyanohydroxybutene hvilket øger glutathionniveauet. Avocadoer, ferskner, og vandmelon er også rapporteret at øge glutathion niveauet. Lige så er asparges, rå gedemælk og valnødder rige kilder til glutathion.

Spis disse rå fødevarer, der øger glutathion niveauet.

Når dit helbred er vigtigt skal du bruge glutathione plastret dagligt i en lang periode. Et plaster hæver glutathione niveauet med 300% på 24 timer. Og du skal dagligt øge, øge øge øge dit niveau. Vi taler om kæmpe mængder din krop har brug for, for at komme sig, forebygge eller beskytte dig. Jo større mængde antioxidanter du har i kroppen, jo sundere og stærkere er du og dine celler.

Prøv at forestil dig hvordan din krop vil have det efter et par måneder med Glutathione plastret på dagligt.

Bestil Glutathione plastre her