Fototerapi er måden hvor på din krop kommer i balance. Alle ubalancer stammer fra dit energisystem og det er herfra du retter det op med min hjælp og din egen medvirken.

Se video herunder for at forstå den spændende teknologi bag LifeWave produkterne, og hvorfor David Schmidt som er opfinder af LW teknologien, har ramt plet på verdensplan med sine produkter, som gør ALLE i stand til at hjælpe sig selv i balance, forebygge og styrke kroppen.

LifeWave plastre – Antioxidanter og sygdom/inflammation

Jeg er FAN af STORE mængder antioxidanter i kroppen. FORDI de beskytter os dagligt mod skadelige stoffer, tungmetaller, betændelsestilstande, bakterier, virus, smerter m.m.

LifeWave Glutathione – Et stærkt immunsystem er dit bedste forsvar

Glutathion er kroppens overordnede antioxidant og den primære antioxidant i forbindelse med afgiftning. Den findes i næsten alle menneskets celler, og medicinske eksperter siger, at levetiden er direkte proportional med mængden af glutathion i kroppen. Samtidig med dens evne til at beskytte og afgifte understøtter den også immunsystemet i væsentlig grad.

Det er ligeledes værd at bemærke, at glutathion er usædvanlig godt undersøgt. Faktisk er der gennemført i tusindvis af kliniske forsøg med denne effektive antioxidant.

Som det primære forsvar mod invasorer, der kommer såvel udefra som inde fra kroppen, kan betydningen af immunsystemet ikke overvurderes. Den gode nyhed er, at dette plaster er klinisk dokumenteret til at bevare din styrke. Intet andet enkeltprodukt kan styrke dit immunsystem som Y-Age Glutathione, og dette plaster klarer det hele uden stoffer eller kemikalier.

LifeWave – Hvad er lysbehandling/fototerapi?

Lysbehandling er en videnskab, der har eksisteret i ca. 100 år, som bruger lys til at forbedre kroppens sundhedstilstand. De moderne udgaver af lysbehandling som f.eks. Low Level Laser Therapy (LLLT – behandling med laserlys), der kan medvirke til reduktion af rynker og behandling af andre mere alvorlige hudproblemer, er videnskabeligt velunderbyggede.

Men idéen er ikke ny. Så langt tilbage som for to tusinde år siden havde de gamle grækere et center, hvor man undersøgte virkningerne af lys i forskellige farver på kroppen. Selv de gamle egyptere, der fremmede sundheden ved at fokusere på sollys via farvet glas på visse dele af kroppen, forstod dette koncept.

Sådan virker LifeWave plastre – lysbehandling/energiterapi

Din krop udsender varme i form af infrarødt lys. Vores plastre er udviklede til at indkapsle dette infrarøde lys, når de placeres på kroppen, hvilket får dem til at reflektere bestemte bølgelængder af lys. (se instruktioner i placering på fanen Anvendelse). Denne proces stimulerer bestemte punkter på huden, der signalerer til kroppen, at den skal producere sundhedsmæssige fordele, der er helt unikke for alle LifeWave-plastre.

På hvilken måde adskiller LifeWave-plastrene sig fra hinanden?

Hvert plaster er udelukkende udviklet til at reflektere bestemte bølgelængder af lys, som stimulerer bestemte punkter på huden. Dette gør, at hvert plaster kan give helt særlige sundhedsmæssige fordele (f.eks. smertelindring, øget energi osv.).Du får hverken stoffer eller kemikalier ind i din krop.

Hvad har Glutathione med understøttelse af immunsystemet at gøre?

Y-Age Glutathione reflekterer bestemte bølgelængder af lys, som stimulerer bestemte punkter på huden, hvilket øger produktionen af glutathion i kroppen.Dette modvirker betændelse og inflammation og øger produktionen af antioxidanter, hvilket alt sammen fører til et stærkere immunsystem.

Resultater af forsøg med Y-Age Glutathione

Undersøgelse fra 2010
Denne undersøgelse indikerer, at LifeWave Glutathione-plastre øger glutathion-niveauerne i blodet betydeligt. Testresultaterne understøtter også, at Y-Age Glutathione skaber fysiologiske forandringer i kroppen, hvilket skaber en antioxidant effekt målt ved en stigning i glutathion-niveauerne.

Læs den fulde undersøgelse 

Vidste du det?

Vores atmosfære indeholder trillioner af bakterier. De findes i luften, vi indånder, i vandet vi drikker og i maden, vi spiser. Men hvad gør én person mere sårbar over for bakterier end andre? Alene et stærkt immunsystem forhindrer sygdomsfremkaldende bakterier og stoffer i at beskadige din krop. Immunsystemet spiller en helt afgørende rolle i opretholdelsen af et godt helbred, og Y-Age Glutathione kan bidrage til det.

Sådan bliver du forhandler af LifeWave produkterne eller bestiller dem til eget brug:

  1. Gå til Lifewave.com
  2. Gå under join/tilmeld
  3. Opret dig som forhandler
  4. Bestil sølv, guld, platin eller Diamantpakke
  5. Vælg hvilke produkter du ønsker og fyld din kurv op til den er grøn
  6. Vælg fragt DHL
  7. Glæd dig til at prøve dem selv og hjælpe andre
  8. Til eget brug kan du gøre det samme eller købe til customer og retail priser og spare mange penge.

LifeWave produkterne finder du her

Bagved selve teknologien finder du mange patenter

Hjælp dig selv med LifeWave plastrene – her sætter du dem: