My body tuned back again’

‘So many things went wrong with my body lately, it was like I was falling apart. Then I tried the X39 patch for 3-4 weeks and my body tuned back again like I had nothing. It was like waking up one morning in a new body!

 • Μy back was not hurting me anymore.
 • The numbness on my feet was gone.
 • My skin looked young and pretty again. 
 • My low energy vanished. 
 • My mood changed, I feel content and happy for no reason
 • My bloating disappeared 
 • My stuffed nosed and heavy sneezing only lasted for 2 days.

Amazing! ?

For my feet I used X39 for 12 hours and Carnosine at night. I also used X39 on my neck in combination with energy enhancer, WINFIT and sp6 during the day time and silent night, Alavida & Aeon at night time. For my stuffed nose and sneezing I used an X39 on my nose at night time.’
– BETTY ASLANIS

GHK-Cu – hvad er det?

GHK-Cu peptid – hvad er det for noget? Læs med og find ud af, hvorfor det mærkelige ord har SÅ STOR EN BETYDNING for dit helbred på den lange bane. X39 har så mange potentielle fordele som det fremgår af de mange ofte mirakuløse resultater, som folk der bruger X39 plastret rapporterer tilbage med.

LifeWave X39 ™ har klinisk vist sig at hæve det naturligt forekommende kobber peptid GHK-Cu i din krop, der er kendt for at falde med alderen.

Når kobber GHK-Cu øges i kroppen aktiverer dette peptid kroppens stamceller. Og det er noget du vil elske, se bare her hvorfor.

Hvad oplever du med X39?

 • Hurtigere recovery efter motion
 • Forbedrer hudens udseende 
 • Understøtter sårheling
 • Mental klarhed
 • Hurtig smertelindring
 • Reduceret inflammation
 • Bedre søvn
 • Forbedret energi og vitalitet

Historien bagved opfindelsen.

GHK-Cu blev opdaget af Dr. Loren Pickart i 1973 og siden da gjorde han det til sin livs mission “at informere verden om GHK s mulige anvendelser til at forbedre menneskers sundhed og mindske de menneskelige sygdomme.

GHK-Cu blev opdaget af Dr. Loren Pickart i 1973 og siden da gjorde han det til sin livs mission “at informere verden om GHK s mulige anvendelser til at forbedre menneskers sundhed og mindske de menneskelige sygdomme.

GHK-Cu er blevet undersøgt meget i løbet af de sidste par årtier. En af de vigtigste kendte fordele ved GHK-Cu kobber peptid er, at det nulstiller over 30% af generne i kroppen til en sundere tilstand, mens det sikkert hæver mængden af din egne stam celler.

I sin seneste bog, skriver Dr. Loren Pickart: “Hudens stam celler er dens “gyldne reserve” – ​​en ressource til fornyelse og foryngelse. ” Og han fortsætter “der er akkumulerende beviser for, at stamceller i ældet hud ligner Tornerose. Ligesom Tornerose havde behov for et kys fra Prince Charming for at vågne fra sin søvn, så fungerer GHK ligesom Prince Charming i din krop. GHK-Cu vækker nemlig hudens stamceller.”

Tag et kig på GHK-Cu Wikipedia siden og lav også en hurtig Google-søgning, så du kan se resultatet af årtiers fantastiske undersøgelser, der er findes. Mens universiteter og forskere verden over har studeret og dokumenteret fordelene og løftet om det naturlige GHK- Cu peptid, er endnu ingen tilskud eller injektioner med GHK-Cu godkendt.

Lifewave er det eneste selskab der har udviklet en eksklusiv og patenteret teknologi sikkert og naturligt hæver niveauet af GHK kobber peptid i den menneskelige krop. 

Hvordan bruger du X39?

 • Placer et X39 plaster trefinger bredder under navlen eller på “GV14” akupressurpunkt i nakken. Bøj hovedet nedad og mærk efter den store knogle der kommer frem i nakken. Sæt X39 her. GV14-punktet er i midten.
 • Brug X39 plastret hver dag eller hver nat i 12-16 timer om dagen. 
 • Fjern X39-plastret i 8-12 timer om dagen. Hvis du lader det sidde for længe, ​​vænenr din krop sig til aktiveringen og den begynder at ignorere X39. Overhold derfor pauserne. For at opnå maksimal effektivitet skal der være mindst 8 til 12 timers “hvileperiode”. 
 • Hvis du ved et uheld bærer X39-plastret i 24 timer, skal du fjerne plastret og vente i mindst 8 timer for at starte den daglige brug igen. 
 • Det er ikke nødvendigt at lægge X39 direkte på smerten eller det berørte område – men du kan sagtens sætte det der.
 • Hvis du bærer det på de angivne steder (under navlen eller ryggen af ​​nakken), vil det påvirke hele kroppen positivt.
 • LifeWave-plastre mister effektivitet, når de bæres på eller i nærheden af ​​kroppen i mere end 24 timer. Sørg derfor for at bære en nyt plaster hver dag.

Hvor lang tid før jeg får resultater?

Alle er forskellige. Nogle mennesker får øjeblikkeligt mærkbare resultater – men ikke alle!

Din krop heler og regenererer på en prioriteret måde. Din krop ved, hvor det er nødvendigt at helbrede internt – selvom du måske ikke  selv er opmærksom på. Stol på den naturlige helbredende orden i din krop.

Sørg for at tage en notesbog og skriv ned hvad du slås med, så du husker hvad der er forsvundet som tiden går. 

Jeg anbefaler, at du bruger X39 i mindst 6 måneder. Selvom du ikke mærker en forbedring med det samme. Vær konsekvent. De fleste mennesker bemærker løbende forbedringer i sundhed over tid. Min 20 år gl. knæskade forsvandt efter 3.5 mdr med X39, så hav tålmodighed med din krop. Den arbejder for dig konstant, og det er sommetider hårdt arbejde, så understøt kroppen med god kost og god søvn.

Jeg er nu her i marts 2019 på min 8. mdr med X39, og  jeg mærker løbende forbedringer undervejs i hele kroppen. Jeg kunne på et tidspunkt mærke X39 arbejde i mine lunger, trods det jeg ikke har noget med lungerne. Det føltes lidt som om lungerne lige blev gennemrenset, en skøn følelse af renhed bagefter. 

 • Huden er strammere
 • Jeg ser yngre ud
 • Jeg sover bedre
 • Jeg har meget mere energi
 • Jeg føler mig stærkere i kroppen
 • Jeg føler mig mentalt meget klar i hovedet
 • Masser af overskud
 • ZEN-agtig tilstand trods travl hverdag og mange bolde i luften

Man kan sige, at X39 har potentialet til at gøre det umulige muligt. De eneste to manglende ingredienser? Tilstrækkelig tid og god ernæring.

Hvis du kan lide at læse videnskabelig viden om dette meget spændende emne, gå til:

Hop ind for at læse de 2 videnskabelige artikler:

 1. Regenerative and Protective Actions of the GHK-Cu Peptide in the Light of the New Gene Data
 2. GHK Peptide as a Natural Modulator of Multiple Cellular Pathways in Skin Regeneration

Bestil X39 her

X39 Lifewave – Stamcelle plaster. GHK-Cu aktivering.
Technology Webinar LifeWave

Hvordan jeg bruger Lifewave til at styrke min krop og hjælpe klienter og familier verden over?

Det er godt NOK spændende det her. Maintenance pakken med 2 ekstra pakker X39 er ankommet? Jeg er jo en ANTIOXIDANT pige, så jeg har designet min 6 måneders maintenance pakke med 14 pakker plastre sådan her:

3 pakker AEON
7 pakker GLUTHATHIONE
2 pakker CARNOSINE og 
2 pakker ENERGY ENHANCER.

X39 er sat under navlen, da jeg havde sat Alavida i nakken i morges. Nu har jeg arbejdet med energier i 15 år og fornemmer og sanser hurtigt energi og ubalancer hos mig selv og andre når jeg arbejder med klienter. Sådan er det at være sensitiv og styrke sin evne gennem behandler jobbet i så mange år.

Lad mig kort sige at holde X39 i hånden var uhyre spændende da jeg tog det ud af posen 

Nu sidder det under navlen og efter 7 minutter har jeg følelsen af at være i reparationsmode, følelsen af dyb SERENITY, dyb ro. Det føles fantastisk og utrolig spændende hvad der sker i kroppen.

En af udtalelserne jeg hæftede mig ved fra webinaret jeg deltog i for 1.5 uge siden med David Schmidt, da han introducerede os for X39 worldwide online var, at vedkomnende beskrev det som SERENITY

Serenity oversættes bedst som en tilstand fri for stress og følelser hvor du bare er, fravær af mental stress, nervøsitet og angst. Sindsro siger man også, heartease, peace of mind, peacefulness, quietness, calm, tranquillity 

Indenfor behandlerverden sigter jeg efter at få klienter ind i tilstanden, så hurtigt som muligt for det er herfra kroppen går i reparationsmode og healingsstilstand. En krop der er stresset fysisk eller mentalt kan ikke koncentrere sig om at heale, og din krop er nu engang skabt til at heale sig selv under de rette betingelser. Dvs kostmæssigt såvel som energimæssigt.

Nu 45 min efter X39 blev sat under navlen er effekten øget og oplevelsen af dyb ro steget markant. Det arbejder i kroppen.

X39 er et fase3 plaster, designet til at øge et peptid i kroppen der er kendt for at aktivere stamceller, stemcells, det giver en øjeblikkelig forøgelse af antioxidanter og reduktion af inflammation, ved at øge stem cell produktionen i huden udviser det reduktion af rynker, foryngelse af huden, øget stem cell produktion i hovedbunden stimulerer hårvækst, kliniske forskning viser at peptidet er forbundet med dramatisk hurtig sår og skadeshealing pga. den øgede stem cell produktion.

Stem cells er fremtidens regenerative medicin, med øget livskvalitet og potentiale for et længere sundere liv.

Læs mere her: www.lifewavex39.com

Lifewave introducerer X39 i Mondsee, Østrig 19 og 20 januar 2019.

Bestil LifeWave produkter her

http://lifewavex39.com/