Forestil dig et produkt, der kan aktivere dine stamceller, og nulstille disse celler til en yngre sundere tilstand. Dette ville repræsentere et helt nyt niveau af vitalitet med forbedringer af din energi, søvn, reduktion i smerter, reduktion i udseendet af linjer og rynker og støtte til hurtigere sårheling, blot for at nævne nogle få af fordelene.

Det første produkt nogensinde, der er designet til at aktivere din krops egne stamceller.

Hvordan gør X39 dette? 

Ved hjælp af vores proprietære og patenterede form for fototerapi hæver X39 peptidet GHK-Cu. Dette er et naturligt forekommende peptid i din krop, der falder markant med alderen. Faktisk, efter 60-årsalderen, er dine niveauer af GHK-Cu faldet med mere end 60%.

Uafhængige tredjeparts kliniske undersøgelser af GHK-Cu har fundet nogle bemærkelsesværdige fordele, herunder støtte til kroppens naturlige sårhelingsproces. Måske endnu mere bemærkelsesværdigt nulstiller GHK-Cu generne i kroppen til en yngre sundere tilstand. I det indledende kliniske arbejde udført af Dr. Loren Pickart opdagede Dr. Pickart, at gamle leverceller, når de blev udsat for GHK-Cu, begyndte at fungere som yngre sundere celler!

10 års forskning

I løbet af de sidste 10 år har David Schmidt og forskerteamet i LifeWave i San Diego Californien undersøgt nye metoder til dramatisk at fremskynde den måde, hvorpå den menneskelige krop heles efter en skade. De opdagelser og opfindelser skabt af David og hans team har ført til mere end 70 globale patenter inden for regenerativ videnskab. Nogle af disse opfindelser er så banebrydende, at de i indledende forsøg med flade orme (en biologisk stamcellemodel) viser en fænomenal 90% forbedring i hastigheden af ​​sårheling. Senere undersøgelser med dyr og mennesker viste, at specifikke anvendelser af elektromagnetiske felter skabt af nogle af disse apparater faktisk viste, at stamcellernes aktivitet faktisk kunne forbedres, og både dyr og mennesker kunne heles meget hurtigere sammenlignet med, at der ikke blev anvendt nogen terapi.

Her er en anden måde at udtrykke problemet, der skal løses. 

Når vi ældes, bliver stamcellerne i vores krop mindre og mindre effektive. Da vi når 60 år, viser stamcellerne i vores krop meget lidt aktivitet, de bliver langsommere og frigiver mindre vækstfaktorer, der er nødvendige for at reparere vores krop. Da vi er i midten af ​​70’erne, viser vi næsten ingen stamcelleaktivitet overhovedet. Dette er grunden til, at mennesker, der er ældre, har en så vanskelig tid med at heles fra skader.

Hvad de fleste virksomheder arbejder med inden for stamcellemedicin er at injicere stamceller fra en yngre donorperson i en ældre modtager. Selvom dette er lovende, er problemet, at dette er potentielt farligt (ukontrolleret celledeling), dyrt (over $ 10.000 til en enkelt behandling) og ikke lovlig (de fleste lande har ikke godkendt stamcellebehandling). Men hvad nu hvis der var en måde at “nulstille” vores egne stamceller og få dem til at begynde at fungere som yngre, sundere celler. Dette ville være utroligt sikkert, utroligt effektivt og ekstremt billigt.

Understøtter sårheling

Nogle af vores mest dramatiske vidnesbyrd om X39 har været inden for sårheling. Sårheling er naturligvis en naturlig proces og kræver tilstedeværelse af stamceller. Når vi bliver ældre, bliver vores stamceller dog mindre effektive. Nu med X39 kan du aktivere dine stamceller og yde støtte til din krops naturlige helingsproces.

Klinisk forskning viser, at det vaskulære system, efter at have brugt X39 i kun 6 uger, opfører sig som om det var blevet over 2 måneder yngre!

Hurtig smertelindring

X39-brugere kan opleve dramatiske reduktioner i smerter. Faktisk oplever de fleste mennesker en reduktion i fornemmelsen af ​​smerte og betændelse inden for få minutter efter påføring.

Større energi

Kliniske undersøgelser udført af LifeWave viser, at X39-plasteret forbedrede en persons energiniveau. Resultaterne sammenlignet med basislinjen, se forbedringen i den samlede energi i kroppen, organbalancen og L / R-symmetrifordelingen af ​​energi.

Klinisk forskning viser, at jo længere du bruger X39, jo flere fordele får du. En undersøgelse udført ved hjælp af Bio-Well-teknologi viser, at folk, der bruger X39 i 6 uger, har næsten det dobbelte af energiforbedringerne sammenlignet med at bruge X39 i 3 uger

Søvnfordele

Kliniske studier udført af LifeWave viser, at X39 forbedrer søvnkvaliteten ved at ændre niveauer af GABA, en vigtig neurotransmitter i hjernen. Fordelen er en naturlig forbedring af din kvalitet og søvnvarighed.

Forbedret hududseende

Vil du ikke kun føle dig yngre, men også se yngre ud? Nu kan du med X39. En vigtig del af aktivering af stamceller er at øge produktionen af ​​kollagen. Resultatet er, at kun et par uger efter påføring af X39 vil din hud begynde at opleve en betydelig reduktion i udseendet på linjer og rynker.

Dramatisk anti-aldring

Første klinisk arbejde udført af Dr. Loren Pickart, det blev vist, at når GHK-Cu er hævet i kroppen, kan vi se, at celler begynder at opføre sig som yngre, sundere celler. Hjælper væsentligt med at gendanne vores celler til en yngre tilstand.

Hurtigere bedring efter træning

Brugere af X39 rapporterer betydelige forbedringer i deres sportspræstation og opsving. Da stamceller er designet til at reparere beskadigede celler, er dette ikke overraskende.

Reduktion i udseendet af ar

Mange brugere af X39 rapporterer, at de efter flere ugers brug af produktet bemærker en reduktion i udseendet på ar. Dette er en velkendt egenskab ved at hæve kobberpeptid kendt som ombygning.