Bioresonans Feeling – Stress/Traume release

Stress og traume som din krop ikke er i stand til at håndtere, kickstarter sygdom og ubalance i din krop, fordi kroppen indkaspler det.

Find baggrunden for mange af dine ubalancer i kroppen via FEELINGS Programmet

ADAPTIV ADFÆRD

Din krop benytter sig af noget der kaldes Adaptiv adfærd. Det er en sikkerhedsmekanisme oprettet af hjernen for din skyld, og den bruges til at blokere traumer og chok, når og hvis det opstår.

Bliver du udsat for et traume eller chok, måske en ulykke, vold, overfald og lignende, så vil de blive indkapslet og skjult for at beskytte din hjerne mod konstant at aktivere kamp- og flugtmekanismen.

Dette kan du sammenligne med konstant at være på vagt, og det STRESSER din krop unødigt hårdt. MEN det er ikke det eneste det forårsager i din krop. Hver dag dør mange celler i din krop og kan din cellefornyelse ikke følge med, så giver det sig selv du ender i sygdom og ubalancer.

En STRESSET krop kan ikke være i vækst og reparationsmode.

Når du er under stress, kan din krop ikke erstatte dine gamle ødelagte celler med nye sunde i normalt tempo. 

Manglende indkapsling af traumer og chok ville medføre alvorlig skade på dit nervesystem. Ulempen ved denne sikkerhedsmekanisme er indkapsling af disse traumer og prøve at skjule dem er skidt for kroppen. Det betyder nemlig at hjernen vil tilpasse sig omkring disse traumer, som om de ikke eksisterede. Og det GØR de. TRUST ME, du får mange mentale og fysiske problemer, hvis de får lov at forblive indkapslet og måske endda hobe sig op.

SIKKERHEDSMEKANISME

Hvert traume forårsager en kemisk ubalance i din krop, som til sidst kan føre til en ubalance i patologien omkring traumets område eller et område, der er forbundet med det traume. WDS bio-resonans teknologi kan ændre adaptiv adfærd ved sikkert at frigive traumer, der er fanget i kroppen ved at matche den nøjagtige resonans, der holder på de følelsesmæssige ladninger. Et traume kan fastholdes mange steder i kroppen og have adskillige følelsesladninger i forskellige dele af kroppen knyttet til dem.

Behandlinger og test

En negativ idématrix (negtive tanker, negative følelser) forårsager ren disharmoni og forstyrrelser i den samlede energetiske balance i hele kroppen. Kroppens samlede energimatrix bliver kort sagt nedbrudt, og med tiden kan dette vise sig som dårligt helbred, store og mange ubalancer og i værste tilfælde udvikle alvorlig og længerevarende sygdom, du gerne ville være foruden. Pas godt på dit energisystem.

Dit forløb består af 10 behandlinger:

  1. Neurotech FEELING test og behandling af negative følelser.  Finder skjulte følelser i din krop som skaber uro og ubalancer
  2. Neurotech Feeling test af positive følelser der skal aktiveres for at eliminere de negative og kode hjernen/kroppen om til en mere positiv tilstand, samt opløse de “sorte huller” hvor følelsen har lagret sig og skaber ubalance i kroppen.
  3. Kropsscanning af kroppens samlede energimatrix – hvor er din krop belastet henne, hvad har den brug, hvad beder den om hjælp til, hvilke programmer er godt for den og hvordan ændrer energimatrix sig, når du får de rette frekvenser og programmer tilført.
  4. Åbning af energisystemet – test og behandling af samtlige akupunkturpunkter og meridianbaner, så kroppen optimeres til at aktivere sine egne selvhelbredende evner. Kroppen føres ind i en flow tilstand hvor energien flyder frit, blokeringer fjernes og det skaber grobund for at kroppen retter sig selv op til balance igen over tid.
  5. Organuret og organers effektivitet test – hvilke organer er belastet, hvilken kost vil understøtte processen, mangler der vitaminer, mineraler og spormineraler, hvad skal tilføres kroppen, hvordan detoxer vi organerne, og hvilke organer skal boostes med programmer.
  6. Interferensbalancering – Mange energiblokeringer i krop kan man ikke så let identificere som en specifik bakterie, virus, en undertrykt følelse eller tankeform, men de vil stadig blokere og forstyrre den naturlige tilstand af balance og harmoni i klienten. E-Lybra 9 er i stand til at skabe en forbindelse til disse interferenser og sende passende afhjælpningsmønstre (frekvenser) der eliminerer dem.
  7. Energetisk intervention – Et personligt udviklingsprogram der benyttes til fjernelse af blokeringer til større bevidsthed (awareness). Du ved ofte ikke hvad kroppen indeholder af blokeringer, og hvordan du skal overkomme ubalancer og sygdom, right? Lad E-Lybra 9 finde ud af hvad dit reelle behov er og hjælpe dig med at komme i balance. Ofte oplever jeg at mange klienter spænder ben for deres egen helbredelse, det være sig med energetiske blokeringer de selv skaber i deres krop og blot repeterer igen og igen, så kroppen konstant skal bekæmpe disse tilstande i stedet for at koncentrere sig om at komme i balance.  Det er lidt opad bakke. I stedet skaber jeg en balance i kroppen, hvor disse ubevidste eller bevidste tilstande opløses og kroppens naturlige flow genoprettes uden benspænd.
  8. Chakra Balancering – Chakraer er enormt vigtige energifokuspunkter i kroppen, som interagerer mellem de fysiske, de følelsesmæssige og de åndelige aspekter. Hvilket som helst af disse chakraer kan blive blokeret, lukket eller beskadiget, og dette vil have en skadelig virkning på hele personen. Dyb afbalancering af kroppen med E-Lybra 9 sender kroppen ind i en tilstand af dyb serenity/zen til stand, og det er herfra kroppen er i stand til at starte healingprocessen. Klienter beskriver ofte det som – jeg føler mig helt rolig, dejlig søvnig og utrolig afslappet. Mange falder endda ofte i søvn undervejs. E-Lybra Chakra Balancing-programmet sigter mod at opløse blokeringer og hjælpe med at gendanne hvert chakra til sund funktion.
  9. Detox test –  kroppens behandles og testes for tungmetaller, kemikalier, pesticider, virus, bakterier, parasitter, hormoner. Alle disse belastninger gør kroppen konstant er i alarmberedskab og er belastningen i vævene stor, så vil kroppen ikke være i stand til at flytte sig hverken mentalt eller fysiske. Mange af disse belastninger, især tungmetaller skaber depression, angst, nervøsitet og andre ubehagelige mentale tilstande, de belaster leveren, nyrerne, tarmen, lungerne, vævene og andre organer. Det føles måske som en kamp at blive rask eller at komme i balance, men når kroppen får den rette hjælp, så begynder den stille og roligt at flytte sig.
  10. Healing like no other – E-Lybra 9 systemet sender den dybeste healing ind gennem din krop. Den er transformerende for hele din krop, og sender dig ind i en dyb healingstilstand. Det eneste du skal gøre, er at ligge på briksen, og nyde og mærke hvordan din krop tager imod. Glæd dig til denne!

Chi-energi

Chi-energi er også kendt som vital energi, Qi gong, prana, flydende lys og flere andre navne. Bag alle disse navne er der én betydning, og det er livsenergi

Du kan ikke se denne energi, men du kan føle dens tilstedeværelse i dig eller dens fravær i din krop, sjæl og liv generelt. Lyt til denne bineurale 1 times Chi-Energy charger.