Bioresonans Komplet Måling

Bioresonans undersøger alle ubalancer i kroppen. Alt i din krop er energi og alle ubalancer starter i dit energisystem lang tid før det manifesterer sig som smerter og ubalancer.

For at rette kroppen op igen, starter du i energisystemet med at finde ud af, hvor det er gået galt henne.

Det gør du med Bioresonans Komplet måling, som er en 1.5 times test der tester og behandler dine ubalancer, så din krop kickstartes og får mulighed for at arbejde sig i balance.

Sådan foregår det:

  • du ligger afslappet på en briks
  • testen tager ca. 1.5 time
  • du både testes og behandles
  • testen afslører hvor din krop har brug for hjælp
  • du får en 5 siders rapport over ubalancer tilsendt på mail som pdf
  • du får vejledning i tilskud og kost der vil kickstarte din krop til at vende tilbage til balance, eller understøtte den i at være sundest muligt med den sygdom du evt. måtte døje med
  • du skal drikke vand inden du kommer
  • du kan blive træt, men måske får du energi, det er individuelt hvordan folk reagerer på behandlingen
  • glæd dig, bioresonans er effektiv og fremtidens måde at hjælpe kroppen på

Bioresonans test og scanning

Bioresonans testen er en sensitiv test til dig der har fået nok af at være syg og skrantende – en test for de “umulige” og opgivede klienter, dig der får at vide du ikke fejler noget men stadig har det skidt, har svært ved at blive gravid, har smerter, og til dig der er nysgerrig, fremsynet og forebygger.

Testen fanger bitte små ubalancer der enten allerede har manifesteret sig i smerter og ubalancer eller som endnu ikke er kommet så vidt, at det har sat sig patologisk, dvs. sygdomsfremkaldende. Dermed eliminerer bioresonans testen samtidig ubalancerne inden de når at udvikle sig, fordi du nu kan nå at rette op på ubalancerne ud fra din vejledning du får undervejs.

Alle ubalancer, smerter og sygdomme starter som energetiske forandringer i meridian-og energisystemet og det er herfra de skal opløses igen. Behandling på overfladen af selve symptomerne fjerner ikke årsagen. Derfor er en kombi af neurotech psyke og den fysiske test det mest optimale, da psyken kan spænde ben for helbredelse og omvendt kan den fysiske del gøre det samme.

Bliv e-Lybra Terapeut

Sommetider skal kroppen og psyken gribes an på en helt anden måde end det man hidtil har gjort. Forstået på den måde at det gælder om at ryste/chokere kroppen ud af dens vante komfortzone så den vågner op og bliver levende igen.

Den skal blot have lidt hjælp til at få rystet cellerne igang som hos nogle kan være gået i dvale med tiden, forstået på den måde at kroppen har glemt at fungere som den egentlig var bygget til. Den overreagerer, fejlreagerer, evner ikke at helbrede dig længere, udskille, reparere, hjælpe dig – den kører på pumperne og symptomer hober sig op.

X39 stamcelle plaster
X39 stamcelle plaster https://lifewave.com/dorteklattschou  – Energiniveau efter 3 ugers og 6 ugers brug

Det snedige er at din krop selv kender svaret på hvordan den kommer ud af situationen igen, den skal blot lyttes og skubbes lidt til med bioresonans. Kroppen er indrettet sådan at den altid vil forsøge at holde sig sund og rask og i balance, men sommetider kommer den i bølgegang, i modgang og må give op indtil den får hjælp til at komme ud af dødvandet igen.

Bioresonans Komplet Måling