De første 7 år af dit liv suger du til dig ved at kigge på andre. Resten af dit liv benytter du 95% af dette. Du programmerede desværre ikke selv de vaner der er grundlag for hvordan du handler idag. Det gjorde andre for dig.

Det gode er du kan omprogrammere din hjerne, så du får programmer ind der er gavnlige for dig.

Ved hjælp af specifikke programmer omprogrammerer vi hjernen med bioresonans. Hjerne omprogrammering er lettere end du tror, du kan godt komme af med gammelt skidt du har fået kodet ind.

Husk alt er energi i din krop og energier kan du arbejde med, følelser kan du arbejde med, omkodning kan du arbejde med. Din hjerne lærer hele livet og det handler om at overspille gammelt ubrugeligt møg du har fået lagret til noget ny brugbart der gavner og støtter dig i din proces videre i livet.

Beslut dig

Det første skridt, du skal tage, er at få absolut klarhed over, hvad det er, du ønsker. Hvad er dit ønskede resultat? Hvordan ser det ud for dig at leve et ekstraordinært liv ud?

Jo mere tanke du lægger på dette, jo flere detaljer du lægger ud, desto stærkere og kraftfuldere bliver din vision. Dette skaber et underbevidst tankekort, der giver din hjerne de nødvendige værktøjer til at gøre visionen til virkelighed.

Vil du lære, hvordan du omprogrammerer dit underbevidste sind?

Flyt dit fokus til at løse et problem, effektiv omprogrammering af din hjerne til at bruge dets ressourcer og give resultater.

Underbevidst omprogrammering starter med at beslutte, hvad du vil – lige nu og i fremtiden – og at fokusere på det. Giv din hjerne retning.

Keep it simple: Hvor fokus er, flyder energien.

Hvad vil du fysisk, økonomisk, følelsesmæssigt og åndeligt i din virksomhed og i dit personlige liv? Tag beslutningen om, at du ikke er villig til at bosætte dig, og at du ikke er villig til at leve, som du lever lige nu.

Vælg dit syn på, hvad du vil, og begynd at omprogrammere din hjerne.