Bioresonans testen er en sensitiv test til dig der har fået nok af at være syg og skrantende – en test for de “umulige” og opgivede klienter, dig der får at vide du ikke fejler noget men stadig har det skidt, har svært ved at blive gravid, har smerter, og til dig der er nysgerrig, fremsynet og forebygger.

Testen fanger bitte små ubalancer der enten allerede har manifesteret sig i smerter og ubalancer eller som endnu ikke er kommet så vidt, at det har sat sig patologisk, dvs. sygdomsfremkaldende. Dermed eliminerer bioresonans testen samtidig ubalancerne inden de når at udvikle sig, fordi du nu kan nå at rette op på ubalancerne ud fra din vejledning.

Alle ubalancer, smerter og sygdomme starter som energetiske forandringer i meridian-og energisystemet og det er herfra de skal opløses igen.

Behandling på overfladen af selve symptomerne fjerner ikke årsagen.

Derfor er en kombi af neurotech psyke og den fysiske bioresonans test det mest optimale, da psyken kan spænde ben for helbredelse og omvendt kan den fysiske del gøre det samme. Sommetider skal kroppen og psyken gribes an på en helt anden måde end det man hidtil har gjort. Forstået på den måde at det gælder om at ryste/chokere kroppen ud af dens vante komfortzone, så den vågner op og bliver levende igen. Den skal blot have lidt hjælp til at få rystet cellerne igang som hos nogle kan være gået i dvale med tiden, forstået på den måde at kroppen har glemt at fungere som den egentlig var bygget til.

Den overreagerer, fejlreagerer, evner ikke at helbrede dig længere, udskille, reparere, hjælpe dig – den kører på pumperne og symptomer hober sig op. Det snedige er at din krop selv kender svaret på hvordan den kommer ud af situationen igen, den skal blot lyttes og skubbes lidt til med bioresonans.

Kroppen er indrettet sådan at den altid vil forsøge at holde sig sund og rask og i balance, men sommetider kommer den i bølgegang, i modgang og må give op indtil den får hjælp til at komme ud af dødvandet igen