Din fysiske krop har sit eget bevidste energisystem, som altid arbejder for dig og gør sit bedste. Sommetider kører energisystemet blot sur i blokeringer, manglende energi, manglende vand eller manglende spormineraler og flowet svækkes.

Din krop taler til dig, hvis noget går galt, enten med din tænkning eller i dit liv i almindelighed. Dens budskaber kommer i form af symptomer, sygdom eller ubalancer, så når du har hovedpine, fanger en forkølelse eller influenza, har tandpine eller er blevet mere alvorligt syg, er det fordi kroppen prøver at fortælle dig noget.

Icewave LifeWave – Smertelindring/Painrelief

Lyt til din krop – den forsøger at få dig til at forstå signalet og gøre noget ved det. Den har brug for din hjælp.

Icewave kan ofte smertestille i løbet af minutter. Du sætter det brune IW på smerten og det hvide IW på efter klokken. Start øverst kl 12. Start med Aeon i nakken og glutathione på foden inden. Drik masser af vand. Er smerten på vej ned nu sidder det hvide IW korrekt og bliver siddende. Er smerten den samme så flytter du det hvide IW til kl 3 eller 6 eller 9 eller i gennemskud om på den anden side. Der hvor smerten begynder at give sig og daler stille og roligt der skal det hvide IW sidde, for der løb smerten hen. Du kan forstærke det brune IW med glutathione for større effekt.

Det er nemt det her, og naturligt og du slipper for smertestillende med bivirkninger.